Retourneren

Indien onze geleverde producten onverhoopt niet aan uw verwachtingen voldoen kunt u uw bestelling binnen 14 dagen aan ons retourneren. Stuur ons in eerste instantie een e-mail naar info@houthandelrotterdam.nl met tenminste de volgende informatie:

  1. Uw naam
  2. Uw bestelnummer
  3. Uw reden van retourneren

Zodra wij uw e-mail hebben ontvangen wordt direct contact met u opgenomen en wordt uitgelegd naar welke adres u uw bestelling kunt retourneren. De gemaakte afspraken worden per e-mail aan u bevestigd. Na het bevestiging van de afspraken heeft u 14 dagen de tijd om uw bestelling te retourneren. Eventuele bijkomende kosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Terughalen

Uw bestelling kunnen wij ook voor u retour halen door onze transporteur. Indien u van deze service gebruik wenst te maken kunt u dit aangeven in uw e-mail. Vermeld aanvullend welke dag u het beste uitkomt om uw bestelling te laten afhalen. Uw voorkeur wordt dan meegenomen in de planning van de transporteur. De kosten voor het retour halen door onze transporteur bedragen €78.

Terugbetalen

Binnen 7 dagen nadat u per e-mail heeft aangegeven uw bestelling te willen retourneren ontvangt u het aankoopbedrag van de producten exclusief de bezorgkosten retour. Desgewenst ontvangt u een creditfactuur voor uw boekhouding.